Într-o conferinţă de presă desfăşurată miercuri, preşedintele filialei USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, a subliniat că situaţia cu PMP în Neamţ este una aparte și nu se încadrează în direcția generală a partidelor naționale. El a făcut referire la posibila alianță electorală între USR, PMP și Forţa Dreptei.

Iulian Bulai a adus în atenție faptul că conducerea actuală a PMP Neamţ a sprijinit PSD în Consiliul Judeţean timp de 7 ani, contribuind astfel la problemele apărute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ și Compania Judeţeană de Apă „APA SERV”.

El a declarat că, până când situația internă a PMP nu va fi clarificată și comunicată public, nu pot fi luate alte decizii din partea USR Neamţ. Iulian Bulai a subliniat că nu pot dialoga cu un partid care are haos în organizație și care afirmă că se situează pe centru-dreapta, dar a sprijinit haosul din Consiliul Județean Neamţ timp de 7 ani.

Totodată, Iulian Bulai a precizat că organizația USR Neamţ susține integral decizia conducerii centrale de a forma o alianță electorală cu PMP și Forţa Dreptei.

După alegerile locale din 2016, filiala PMP Neamţ a susținut o majoritate alături de PSD în Consiliul Judeţean Neamţ și Consiliul Local Piatra-Neamţ. Situația s-a repetat și după alegerile locale din 2020 la Consiliul Judeţean Neamţ, iar în Consiliul Local Piatra-Neamţ, PMP a rămas în opoziție alături de social-democrați din cauza incapacității lor de a forma o majoritate.

Sursă: AGERPRES

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *