logo
RNTV Live

Președintele Parlamentului Georgiei în vizită oficială la București

Shalva Papuashvili
Dumitrache Catalina

Luni, președintele Parlamentului Georgiei, Shalva Papuashvili, va efectua o vizită oficială la București, unde va avea o serie de întâlniri importante. Primul punct pe agenda sa va fi discuții cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, într-o întâlnire privată, urmată de o întâlnire la nivelul delegațiilor parlamentare din cele două țări. În continuare, Papuashvili va participa la lucrările plenului Senatului.

În cadrul vizitei sale, președintele Parlamentului Georgiei are programate întâlniri cu președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred-Robert Simonis, și cu ministrul Afacerilor Externe al României, Luminița Odobescu. Aceste întâlniri vor oferi oportunitatea pentru discuții și cooperare între cele două țări în diverse domenii de interes comun.

Această vizită oficială subliniază importanța relațiilor diplomatice și parlamentare dintre Georgia și România, și oferă oportunitatea de a discuta și consolida cooperarea bilaterală în diverse chestiuni de interes reciproc.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor