logo
RNTV Live

Președintele Colegiului Medicilor București trasează direcția în cazul Spitalului Pantelimon: Prioritatea este adevărul!

catalina_poiana
Theo Tănăsescu

Cătălina Poiană, Președintele Colegiului Medicilor București, subliniază că ancheta de la Spitalul Pantelimon, unde medicii au fost acuzați de fosta șefă a ATI că ar fi cauzat decesul a 17 pacienți prin administrarea incorectă a tratamentului, este în curs de desfășurare. Aceasta a subliniat importanța crucială a acestui caz și a evidențiat că doar prin stabilirea adevărului se poate restaura încrederea în sistemul medical.

”Colegiul Medicilor a declanșat ancheta și toate aceste proceduri vor fi derulate cu celeritate.

Ceea ce s-a verificat până acum adică procedurile și modul în care s-a acționat.

Adevărul trebuie stabilit și doar adevărul va putea menține încrederea în sistemul de sănătate.

Colegiul Medicilor instrumentează cazul și transmite ulterior aceste decizii, dar voi repeta: pentru noi cel mai important este să stabilim adevărul din acest caz.

Nu am primit, în ultima perioadă, niciun fel de sesizare legată de activitatea din secția ATI din spitalul Pantelimon. Nu avem nicio plângere din partea aparținătorilor.”, a spus Cătălina Poiană.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor