logo
RNTV Live

Preșcolari dintr-o grădiniță din Ploiești educați cu bătaia și abandonați în clase. Părinții cer măsuri urgente

gradinita-1
Erika Stoica

Situație incredibilă la Grădinița cu program prelungit numărul 40 din Ploiești. În spatele ușilor închise, cei mici trec prin clipe de groază.

Concret, părinții acuză pe una dintre educatoare că lovește copiii, îî trage de păr și că, uneori, îi lasă nesupravegheați în clasă sau sunt scoși afară, pe hol, pentru că o deranjează. Sunt voci care susțin că au existat momente cand preșcolarii au rămas nesupravegheați în timpul orelor de lucru manual, cand aceștia manuiesc și obiecte periculoase, cum ar fi foarfece cu care tăiau hartia creponată.

Comportamentul violent al educatoarei se revarsă nu doar asupra celor mici. De furia acesteia nu ar fi scăpat nici un angajat al grădiniței, mai precis o îngrijitoare. Cadrul didactic de la clasa ar fi aruncat cu un scaun către aceasta, în urma unei discutii in contradictoriu.

Părinții și bunicii celor mici au făcut sesizare la Inspectoratul scolar. Spre surprinderea acestora, se pare că astfel de abateri ar fi fost sesizate si în anul scolar anterior. În tot acest timp, educatoarea neaga acuzatiile și refuză să poarte orice fel de discuție pe marginea acestui subiect.

Părinții au înaintat direcțiunii o listă cu semnături pentru a cere Inspectoratului scolar din Prahova să rezolve situatia, document în care au si precizat situațiile cu care se confruntă cei mici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor