Sursă foto: YouTube/ My Point Of View

După ce presa locală a intervenit în problema stării deplorabile a unei scări din Câmpina, unde vegetația de pe margini amenința să înghită treptele, municipalitatea a luat măsuri și a rezolvat, momentan, problema.

RepublikaNews nota acum câteva zile (preluând informația oferită de Câmpina TV) că scările de pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian din Câmpina (care coboară spre DN1 dinspre Strada Schelelor, din dreptul sediului Energopetrol) au fost ignorate complet atunci când s-a curățat vegetația de pe marginea carosabilului.

Într-o perioadă scurtă de timp, angajații de la Floricon Salub s-au ocupat să curețe zona de iarbă și buruieni. „Este o zonă foarte frumoasă a Câmpinei, dar prea puțin îngrijită!” atrag, în continuare, atenția redactorii publicației locale care a contribuit la rezolvarea unei probleme ce reprezenta o pată pe imaginea municipiului prahovean.

Această acțiune pornită de articolele publicate de presa locală vine la nici o săptămână de la curățarea unei fântâni arteziene, inaugurată în 2004 (și nefolosită de atunci), care arăta groaznic din cauza gunoaielor aruncate în interiorul ei (detalii, mai jos).

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *