logo
RNTV Live

Presa internațională relatează că IFAB va introduce cartonașele albastre la meciuri

tw-cartonas-albastru
Dudau Andreea Valentina

Presa internațională a raportat că IFAB va introduce cartonașele albastre la meciuri. FIFA a declarat însă că aceste relatări sunt incorecte și premature!

În ultimele zile, presa internațională a speculat că IFAB, autoritatea responsabilă de gestionarea regulilor de joc și de implementarea inovațiilor, ar putea să testeze sancționarea jucătorilor cu cartonașe albastre în timpul meciurilor!

După acordarea unui cartonaș albastru, conform informațiilor, jucătorul sancționat ar fi obligat să stea pe tușă timp de zece minute. Acest cartonaș ar urma să fie acordat în special pentru proteste sau faulturi.

Cu toate acestea, FIFA a reacționat rapid, subliniind că rapoartele din presă sunt “incorecte și premature”. Într-o declarație, FIFA a subliniat că informațiile privind presupusul “cartonaș albastru” la nivelul fotbalului de elită sunt eronate și premature. Orice astfel de teste, dacă vor fi implementate, ar trebui să fie efectuate cu responsabilitate la niveluri inferioare, o poziție pe care FIFA intenționează să o reitereze în cadrul AGA IFAB din 2 martie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor