Vineri, Râmnicu Vâlcea, Premierul Marcel Ciolacu a reflectat asupra primelor trei luni ale mandatului său, subliniind că acestea au fost dificile, dar a subliniat că nu este obligat să rămână în funcție și și-a asumat această responsabilitate de bunăvoie. În discursul său, Ciolacu a subliniat că, în cazul în care va observa că acțiunile sale au un impact negativ asupra Partidului Social Democrat (PSD), nu va insista să rămână în poziție.

El a comunicat colegilor săi că este esențială intoleranța totală față de corupție și i-a îndemnat pe toți să aibă o poză cu familia pe biroul lor. Înainte de a semna documente importante, le-a cerut să-și privească cu atenție copiii sau nepoții.

Ciolacu a declarat: „Nu pot pretinde că aceste prime trei luni de mandat au fost ușoare sau fără provocări. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că nu am fost forțat să preiau această funcție. Am ales să o fac și, în consecință, nu pot să vă mint. Încerc întotdeauna să spun adevărul sincer. În această seară, mă adresez în primul rând ca președinte al Partidului Social Democrat și politic. Vă mulțumesc pentru că suntem încă o echipă.”

El a subliniat că va renunța la funcție fără ezitare dacă va considera că acțiunile sale aduc prejudicii partidului: „Nu trebuie să vă faceți iluzii că eu, Marcel Ciolacu, voi încerca să mă agăț de această funcție dacă simt că fac rău partidului. Exclud categoric acest lucru. Partidul Social Democrat are în rândurile sale oameni cel puțin la fel de capabili ca mine.”

Ciolacu a evidențiat importanța transparenței și a toleranței zero la corupție în administrația publică centrală și locală și a îndemnat toți funcționarii să aibă poze cu familiile lor pe birou. El a explicat că, atunci când sunt solicitați să semneze documente importante, ar trebui să se uite la pozele familiilor lor și să reflecteze asupra impactului deciziilor lor asupra acestora.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *