Cu ocazia sărbătorii Crăciunului, premierul Marcel Ciolacu le-a transmis românilor un mesaj plin de căldură și bunătate. În mesajul său, el a dorit tuturor „multă sănătate, bucurie în inimi și pace alături de familie”. Premierul a subliniat semnificația profundă a sărbătorii Nașterii Domnului, descrisă ca o „sărbătoare a bucuriei și a speranței”.

Marcel Ciolacu a evidențiat importanța zilei în care Iisus a adus speranță lumii, subliniind că Binele poate învinge. În spiritul Crăciunului, premierul și-a exprimat dorința ca românii să îmbrățișeze speranța în șansa României și să aibă încredere că, împreună, pot construi o țară mai bună pentru viitorul copiilor.

Mesajul premierului a fost transmis printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, oferind românilor cuvinte de încurajare și încredere în puterea unității. Premierul a încheiat mesajul său cu urarea că toți românii să petreacă clipe frumoase alături de familie și să aibă încredere că, împreună, pot realiza mult mai mult. Un „Crăciun fericit!” a fost urarea finală adresată poporului român.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *