Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit marți cu o delegație a Deutsche Bank AG pentru a discuta despre atragerea de investiții în România, cu accent pe sectorul energetic, soluțiile verzi și stocarea de energie, în domeniul digital și în infrastructură.

Ciolacu a subliniat importanța atragerii de investiții în sectoarele cheie ale economiei românești și a evidențiat interesul guvernului pentru dezvoltarea de proiecte cu impact pozitiv asupra cetățenilor. De asemenea, premierul a menționat relația specială pe care o are cu cancelarul german Olaf Scholz, considerând-o un argument în plus pentru o colaborare excepțională între cele două țări și o garanție pentru mai multe proiecte de investiții care vor aduce beneficii pentru cetățenii români.

Acest demers reflectă angajamentul Guvernului României de a atrage investiții străine și de a promova dezvoltarea sustenabilă în sectoarele cheie, precum energia verde, digitalizarea și infrastructura, în parteneriat cu Deutsche Bank AG și alte entități financiare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *