Actorii Teatrului George Ciprian din Buzau au pregatit un nou spectacol. De aceasta data piesa este dedicata celor mici, in special. Este vorba despre spectacolul Cartea Junglei care va fi jucat in premiera la finalul acestei luni.

Nouă producție teatrală face parte din seria spectacolelor pentru întreaga familie și este pusă în scenă sub îndrumarea regizorului Ionut Ghinea. Premiera piesei Cartea Junglei va alea loc pe 28 ianuarie, la ora 11, la Teatrul George Ciprian Buzău. Spectacolul Cartea Junglei este povestea captivantă a lui Mowgli, un băiat indian orfan, crescut de o haită de lupi sălbatici, care pornește într-o călătorie de autodescoperire în junglă.  

Prin această producție, Teatrul George Ciprian susține proiectul de management Teatru – Vector în Educație, promovând educația prin teatru pentru copii și părinți. Spectacolul aduce în atenția publicului nu doar frumusețea poveștii, ci și provocările cu care se confruntă natura din cauza intervenției umane. Echipa de producție își propune să aducă în prim-plan importanța protejării mediului înconjurător și a relației echilibrate dintre om și natură.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *