sursa foto: click.ro

Autoritățile recomandă turiștilor să fie precauți înainte de a face rezervări și plăți pentru cazare. Pentru a evita problemele și a vă asigura că beneficiați de condițiile promișe, verificați clasificarea unității de cazare pe site-ul #MEAT înainte de a lua o decizie finală.

Pentru a consulta lista unităților de cazare autorizate și clasificate, vizitați: Lista structurilor de primire turistice. Clasificarea este esențială deoarece oferă o imagine clară asupra nivelului de confort și calitate al serviciilor. Doar unitățile clasificate pot primi vouchere de vacanță și sunt obligate să emită bonuri sau facturi fiscale.

În cazul în care întâmpinați probleme în timpul sejurului, #MEAT este pregătit să intervină. Două echipe din Direcția Control Turism vor fi prezente în stațiunile de la Marea Neagră pentru a gestiona reclamațiile. Puteți raporta neregulile la numărul de telefon 0725-926.762. Astfel, puteți să vă bucurați de vacanță fără griji, având asigurată protecția și confortul necesar.