Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a emis un aviz pentru documentația privind pierderile tehnologice utilizate la calculul tarifelor pentru energia termică, întocmită de Termo Ploiești pe baza bilanțului energetic în SACET pentru anul 2021. Documentul a fost dezbătut în cadrul ultimei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești.

Pierderi de 33%. Aceasta este valoare recunoscută de ANRE în ceea ce privește pierderile înregistrate de către operatorul de termoficare din Ploiești. În acest sens, Consiliul Local Ploiești a aprobat valorile folosite la calcularea  tarifului la Gigacalorie

Următorul pas important pe care legislativul ploieștean va fi nevoit să-l ia în calcul  în cadrul unei viitoare ședințe va fi cel legat de valoare subvenției acordată populației racordate la sistemul central de termoficare.

Totodată, membrii Consiliului Local Ploiești au aprobat și bugetul de venituri și cheltuieli al societății Termo Ploiești.

Totodată, primarul Andrei Volosevici a anunțat că municipalitatea intenționează să acceseze un împrumut astfel încât stocul necesar de gaze să fie achiziționat la prețul de 150 lei/ Megawatt pentru sezonul de iarnă viitor.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *