logo
RNTV Live

Prefectura Prahova, prezentă la un important eveniment dedicat digitalizării în administrație / FOTO

Screenshot 2023-12-06 at 23.18.59
Ștefan Petre

Astăzi, 6 decembrie, Institutul Național de Administrare a Instituțiilor Publice (INAI) a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului INAEPO, un forum dedicat digitalizării în administrația publică din România.

Tema centrală a evenimentului a fost „Simplificarea prin digitalizare în administrația publică”, acoperind subiecte precum simplificarea serviciilor publice prin digitalizare, urbanizarea digitalizată în administrația publică și armonizarea pozițiilor instituționale pentru îmbunătățirea serviciilor publice.

Evenimentul a inclus:

  • dezbateri și discuții în cadrul unor panouri pe subiecte de interes actual;
  • o expoziție interactivă cu participarea principalelor entități implicate în digitalizarea sectorului public și reprezentanți ai mediului academic;
  • premierea unor proiecte de succes la Gala INA.

La această a doua ediție a expoziției, alături de Șeful Cancelariei Prim-Ministrului și reprezentanți ai executivului și legislativului, au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale din întreaga țară, precum și principalii actori ai digitalizării din sectorul public.

Instituția Prefectului Județul Prahova a fost reprezentată de subprefectul Marius Soare, secretarul general Mădălin Enache și directorul cancelariei Andrada Volosevici.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea soluțiilor pentru tranziție către o administrație publică digitală în România”.

Sursă: Facebook/ Instituția Prefectului – Județul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor