logo
RNTV Live

Prefectul anterior din Gorj a fost surprins pentru a patra oară conducând fără permis: “Mă urc la volan de fiecare dată când simt nevoia.”

NDQwJmhhc2g9MTBhY2YxMTViN2Q4ZGE0OGM1MzFiOTU1MzlkMjBjMjQ=.thumb
Constantin Corina

Dan Ilie Morega, fostul prefect al Gorjului, a fost surprins din nou în trafic conducând fără permis de conducere. Acesta este deja a patra oară în ultimele două săptămâni

De această dată, fostul prefect Dan Ilie Morega a fost prins într-o altă mașină, nu în cea în care a fost surprins pe 22 februarie. Într-o declarație anterioară, el a menționat că venea de la București și că nu intenționează să renunțe la dreptul său de a conduce, considerându-l un lucru cuvenit. În ciuda acestor afirmații, luni, pentru a patra oară, polițiștii l-au oprit și l-au supus testelor cu alcool și droguri, iar rezultatele au fost negative, permițându-i să plece.

Prima dată a fost prins pe 12 februarie, iar a doua oară pe 17 februarie, în Mehedinți, în timp ce efectua un control de rutină. Pe 22 februarie, a fost surprins din nou la volan, de data aceasta folosind ilegal un girofar și dând flash-uri altor șoferi din trafic. Cu toate acestea, Morega a reiterat că nu va renunța să conducă și că va continua să o facă ori de câte ori dorește.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor