logo
RNTV Live

PRECIZARE DSP despre de-al cincilea deces din Prahova. Ce s-a aflat

Sursa foto: digi24
Mihai Constantinescu

PRECIZARE DSP despre de-al cincilea deces din Prahova. Ce s-a aflat

Reprezentanţii DSP Prahova fac precizări importante despre cel de-al cincilea deces din Prahova, raportat ca fiind cauzat de infecţia cu noul coronavirus.

Întrucât probele necroptice de plămân ale pacientei decedate în 12.05.2020 sunt negative la SARS-COV-2, deci plămânii nu au fost afectați de virus, se consideră că pacienta nu a decedat din cauza infecției cu SARS-COV-2 ci din cauza șocului cardiogen provocat de infarct miocardic acut (conform certificatului constatator al decesului).
Pentru că pacienta a fost pozitivă la probele recoltate din nas și gat se consideră că pacienta era infectată cu SARS-COV-2 și toti contactii identificati în ancheta epidemiologică trebuie sa respecte perioada de 14 zile de izolare.

Vezi https://portal.republikanews.ro/tot-mai-multi-prahoveni-cer-ajutorul-jandarmilor-pentru-ca-pericolul-este-tot-mai-aproape-de-gospodariile-lor/?fbclid=IwAR0svcBXS6PVZVCvQnSO2hNwcrzHbZPCjzJnvm9EuZfK8kt-tLybD28gJ3I

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor