Sute de sesizari a primit Consiliul Judetean Prahova cu privire la transportul public de cand a fost schimbat programul. Calatorii se plang ca nu sunt respectate orele curselor și nici noile tarife. Reprezentantii CJ Prahova spun ca nu vor mai tolera astfel de situatii si ca in prezent se lucreza la implementarea unui sistem de monitorizare a transportului public judetean. Transportatorii promit ca toate problemele se vor rezolva.

Un nou Program de Transport Public Judeţean de Călători a intrat în vigoare de la începutul anului în Prahova. De atunci, călătorii au întâmpinat zilnic probleme.

Nereguli au fost constate și la prețul biletelor pentru unele curse. 

La conferința de presă a Consiliului Județean Prahova pe această temă au fost invitați și transportatorii. Aceștia și-au luat angajamentul că vor remedia toate problemele.

De la începutul acestui an, peste 10 amenzi au primit transportatorii, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. Reprezentanții Consiliului Județean Prahova spun că în curând vor implementa și un sistem de monitorizare a transportului și că nimeni nu va mai rămâne nepedepsit.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *