Prahovenii au ocazia să afle totul despre cariera militară. Începe Târgul de Orientare în Carieră – ,,Meserii de nota 10″

Începând cu ora 09.00, jandarmii prahoveni vor fi prezenți la Târgul de Orientare în Carieră – ,,Meserii de nota 10″, ce se va desfășura la „Sala Coloanelor – Palatul Culturii Ploiești”.

Cei prezenți vor avea oportunitatea de a afla totul despre cariera militare în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

De asemenea, veți putea afla care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a urma cursurile Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București sau a Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni.

De aemenea, în parcarea din fața „Sălii Coloanelor – Palatul Culturii Ploiești”, veți putea regăsi autospecialele jandarmeriei, ateliere cu dotarea structurilor antiteroriste, de ordine publică și ale jandarmeriei montane și de asemenea, veți putea afla detalii de la colegii noștri jandarmi despre echipamentele și tehnica necesară desfășurării activităților și misiunilor jandarmeriei prahovene.

Evenimentul este organizat în cadrul unui parteneriat din care fac parte instituții si organizații prahovene cu implicare în problematica ocupării forței de muncă la nivelul județului Prahova.

Orice informații referitoare la activitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, veți putea găsi și pe site-ul www.jandarmeriaprahova.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *