Iubirea nu este veșnică și se poate transforma în ură. A înțeles acest lucru și o femeie de 36 de ani din Sinaia care a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a scăpa de fostul iubit care nu-i dădea pace.și care tot venea la domiciliul acesteia și îi adresa amenințări

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că bărbatul s-a deplasat la domiciliul fostei sale concubine, amenințând-o cu moartea, deși pe numele acestuia fusese emis, de către polițiștii din stațiune, la data de 19 septembrie, un ordin provizoriu de protecție valabil până la data de 24 septembrie, ora 20.00, prin care acestuia i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de femeia în cauză, de locul de muncă, ori de domiciliul acesteia.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, iar în timpul cercetărilor, într-un acces de furie ar fi lovit cu spatele gemul unei ferestre din sediul unității, spărgându-l.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 31 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, încălcarea ordinului de protecție și distrugere.O femeie din Prahova, terorizată de fostul iubicare

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *