logo
RNTV Live
tymbark

Prahova: Un autoturism a căzut de pe pod şi a rămas agățat. Şoferul, încarcerat

sursa foto Ziar de Suceava
Mihai Constantinescu

Prahova: Un autoturism a căzut de pe pod şi a rămas agățat. Şoferul, încarcerat

Cu puţin înainte de ora 00.00 un grav accident rutier s-a petrecut la ieșirea din Ploiești către Buzău. Un autoturism a căzut de pe pod şi a rămas agățat. Şoferul a rămas încarcerat.

Vom reveni

UPDATE

Potrivit IJP Prahova, accident rutier în afara municipiului Ploiești, pe podul ce traversează râul Teleajen:
Din verificări, se pare că, un conducător auto de 33 de ani, din comuna Iordăcheanu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu bordura și balustrada podului, aferentă sensului de deplasare, pe care a rupt-o, rămânând suspendat.
În urma evenimentului rutier, doi pasageri, bărbați cu vârste de 33, respectiv 24 de ani și conducătorul auto au fost transportați la spital. Conducătorul auto, rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/situatia-meteo-rutiera-la-nivelul-judetului-prahova/?fbclid=IwAR3614mxmUTFlb2oIHEJVWXTeUPtZFIKtngd3lcWQJIhScvXuDvxmlPAlCo

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-alerta-un-tanar-a-murit-astazi-rapus-de-gripa/?fbclid=IwAR1J6tLuwtJzseqNYMTX_DschbrAWph0KXxaASgGL2FzPqsw-De8KFDgKwU

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustraiv

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor