logo
RNTV Live
tymbark

Prahova: Trei dosare penale în câteva ore pentru infracţiuni rutiere

razie noaptea 5
Mihai Constantinescu

Prahova: Trei dosare penale în câteva ore pentru infracţiuni rutiere

Primele două dosare penale au fost întocmite marţi dimineața. Potrivit IJP Prahova, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, au observat un autobuz (pe care nu erau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare) care era tractat de către un alt autobus pentru a fi introdus în curtea unui imobil. În urma efectuării acestei manevre a fost avariată o cutie de distribuție care proteja instalația electrică ce asigură furnizarea cu energie electrică a locuitorilor din zonă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul tractat nu este înmatriculat. Cei doi conducători auto, ambii din București, cu vârste de 35, respectiv 32 de ani, posedă permise de conducere necorespunzătoare categoriei din care face parte vehiculul condus. Astfel, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, tractarea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În aceeaşi zi, dar spre după-amiază a fost întocmit al treilea. Polițiști ploieşteni au fost sesizați că pe strada Covurului a avut loc un accident. Acesta s-a soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor, a reieșit faptul că, un conducător auto în vârstă de 61 de ani, din municipiul Ploiești, care se deplasa la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un alt autovehicul, apoi și-a continuat deplasarea a lovit un al doilea auto. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și cu permisul de conducere suspendat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urmarit-international-prins/?fbclid=IwAR1wwSzP-yXNI-KcP1yl772BmNjvledF3Ksws3Xm89jggwS3gg01MwzgB3Q

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ministerul-muncii-ofera-informatii-si-documente-despre-servicii-cu-ajutorul-unui-site/?fbclid=IwAR25Qeelof1mjjwF9AjKn619XUBMY1g0jXzR5QwFoiNABjJep_tJxWkNioU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor