Festival de jazz pe terasa Primăriei Ploieştisursa foto Bangkok Post

Județul Prahova devine, în această săptămână, centrul distracției printr-o serie de evenimente culturale și de aventură care vor atrage atât localnici, cât și turiști. Printre evenimentele de neratat se numără Ploiești Jazz Festival, Artă de Festival și competiția de off-road #DealulMare2024.

Ploiești Jazz Festival – Ediția a XIX-a (24-27 octombrie 2024)
De la 24 la 27 octombrie, iubitorii de jazz vor putea savura prestații de excepție în cadrul Ploiești Jazz Festival, găzduit de Filarmonica Ploiești. Cu artiști internaționali pe scenă, festivalul continuă să pună orașul Ploiești pe harta marilor evenimente muzicale.

„Artă de Festival” (25-27 octombrie 2024)
Între 25 și 27 octombrie, Ploieștiul va fi locul de întâlnire pentru artiști independenți și pasionați de artă contemporană. Festivalul „Artă de Festival” transformă o hală industrială din zona Podul Înalt într-un spațiu creativ unde expoziții inovatoare și târgul Labirintul Artizanilor vor încânta publicul.

#DealulMare2024 – Eveniment Off-road (25-27 octombrie 2024)
Aventurierii pasionați de off-road sunt invitați la Conacul Nucu din Urlați, între 25 și 27 octombrie, pentru evenimentul #DealulMare2024. Traseele spectaculoase vor pune la încercare vehiculele 4×4, oferind o experiență plină de adrenalină prin peisajele pitorești ale Dealului Mare.

Avanpremiera filmului „Moromeții 3”
Cinematografia românească își face simțită prezența prin proiecția avanpremieră a filmului „Moromeții 3” pe 24 octombrie la Ploiești și pe 26 octombrie la Câmpina. Spectatorii vor avea ocazia să interacționeze cu regizorul Stere Gulea și actorii principali.

Această serie de evenimente subliniază diversitatea și bogăția culturală a județului Prahova, oferind atât momente de relaxare artistică, cât și experiențe aventuroase.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews