logo
RNTV Live

Prahova: O șoferiță a făcut praf trei autoturisme parcate și un pieton

proiectată sursă foto Cancan.ro
Erika Stoica

Polițiști din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați cu privire la producerea unui accident în oraș, pe strada Calea Ploiești.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că o femeie de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu trei autoturisme care se aflau staționate în afara părții carosabile.

Ulterior, femeia a acroșat un pieton care se deplasa în afara părții carosabile, în zona în care a avut loc impactul dintre autoturisme.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 38 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor