logo
RNTV Live

Posibilitatea lui David Popovici de a părăsi România

D00BF9BC-E655-4362-BDA8-127C6A90CAE6
Tudor Teodora

David Popovici, dublu campion mondial și european la înot, a afirmat joi, referitor la posibilitatea de a părăsi țara pentru urmarea studiilor, ca este incert de ce îi rezervă viitorul și momentan planifică doar să continue alături de echipa sa.

„Am auzit şi eu că doamna Potec a spus că România m-ar putea pierde. Nu a venit de la mine şi nu am vorbit cu ea despre aşa ceva. Nu ştiu ce planuri am, pentru că nu am planuri. Planul meu este să îmi văd de treaba aici, să rămân cu aceiaşi antrenori, prieteni, familie şi voi vedea unde mă duce viaţa. Dar nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”, a afirmat Popovici.

Conform președintei Federației Române de Natație și Pentatlon Mondial, David Popovici a primit numeroase oferte de a studia în străinătate după terminarea liceului, iar acesta urmează să ia o decizie în scurt timp.

Popovici a afirmat la Gala Sportului Anului 2022 că se bucură de nominalizarea pentru titlul de sportivul anului: „Mă bucur că sunt aici, lumea este îmbrăcată frumos, este frumos. Este mai multă lume decât mă aşteptam. Încă un eveniment la care mă bucur de atmosferă şi dacă voi câştiga voi accepta trofeul cu bucurie”.

În 2023, sportivul își dorește să se pregătească temeinic pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

„A fost un an foarte bun care îmi dă speranţe că mulţi ani de acum încolo voi avea foarte multe reuşite, pentru că eu cred că am găsit reţeta. Anul acesta, 2023, este mult mai puţin plin. Am doar două concursuri importante, Mondialele din Japonia şi apoi în decembrie Europenele în bazin scurt de la Otopeni. Îmi doresc să am rezultate cât mai bune acolo, să mă pregătesc cât mai bine, pentru că e anul de dinaintea Olimpiadei şi îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine pentru jocurile care urmează la Paris”, a mai adăugat sportivul.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: David Popovici, despre posibilitatea de a părăsi România: „Am auzit şi eu că doamna Potec a spus că România m-ar putea pierde. Nu a venit de la mine şi nu am vorbit cu ea despre aşa ceva. Nu ştiu ce planuri am, pentru că nu am planuri. Planul meu este să îmi văd de treaba aici”

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor