logo
RNTV Live

Pompierii sunt în căutarea unui adult și a unui minor, care au fost dați dispăruți pe Lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina

tm
Dudau Andreea Valentina

În Tulcea, pompierii sunt în căutarea unui adult și a unui minor, care au fost dați dispăruți pe Lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina!

În Tulcea, pompierii sunt în căutarea unui adult și a unui minor, care au fost dați dispăruți pe Lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au anunțat vineri că joi seară au primit un apel la 112 informând că un adult și un minor au dispărut pe Lacul Razelm, în zona apropiată a Insulei Popina.

Pentru operațiunea de căutare au fost mobilizați 11 subofițeri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune SAR, o ambarcațiune RIB și o ambulanță SMURD, împreună cu forțe din cadrul Poliției de Frontieră și Poliției Locale. Echipele de intervenție au căutat cele două persoane atât pe mal cât și în apă. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, operațiunea de căutare-salvare a fost întreruptă în jurul orei 02:30 și reluată vineri dimineață.

De asemenea, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru a survola zona respectivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor