logo
RNTV Live
tymbark

Polițistul „păpușoi”?!

WhatsApp Image 2023-08-18 at 10.08.35
Ștefan Petre

Caz incredibil în Ploiești, într-un magazin alimentar. Un bărbat a provocat un adevărat scandal. A fluturat o legitimație de polițist ca să cumpere porumb cu 1,9 lei, nu 2,9 lei.

În magazin erau două soiuri de porumb, cu prețuri diferite. Se pare că individul a vrut să cumpere porumbul care costa 2,9 lei. Numai că a refuzat să plătească acest tarif și i-a cerut casieriței să plătească 1,9 lei.

La un moment dat, se vede și pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, scoate o legitimație de serviciu. I-a spus casieriței că este polițist și a amenințat cu controale. Tot scandalul s-a aplanat când a venit șeful de magazin și a acceptat ca porumbul să fie vândut cu 1,9 lei. Rămâne de văzut dacă această legitimație este una falsă sau nu. Chiar dacă bărbatul este polițist, amenințările rămân și mai ales folosirea legitimației de serviciu în scop propriu.

Potrivit art. 258 din codul penal, folosirea fără drept a unei calităţi oficiale care implică exerciţiul autorităţii de stat, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor