logo
RNTV Live

Polițiștii sunt în stare de alertă după ce un bărbat a evadat din Spitalul de Psihiatrie Săpoca

Jmg9NDQwJmhhc2g9NDQ4N2MzNDU5NmNiNDRhMzZlMDcyZTE2YTRjMjRjODg.thumb_
Constantin Corina

Polițiștii sunt în alertă după ce un bărbat a evadat din Spitalul de Psihiatrie Săpoca. A fost emisă o alertă națională de căutare pentru el, iar poliția efectuează filtre în întreg județul Buzău.

„Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi prin apel 112 că un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a părăsit fără drept unitatea medicală în care era internat pentru măsură de siguranţă. Urmare a sesizării, au fost mobilizate cu operativitate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării persoanei şi înlăturării oricărei eventuale stări de pericol. Concomitent, au fost organizate şi instituite filtre pe căile principale de acces”, transmite IPJ.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani este din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea. Are 1,75 metri înălţime, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri și merge ușor aplecat de umeri. Când a plecat din spital era îmbrăcat în pijamale.

Bărbatul a sărit gardul și s-a ascuns într-o casă abandonată lângă spital. În timp ce ancheta poliției este în desfășurare, la nivelul unității medicale se efectuează verificări interne pentru a stabili cum a fost posibil ca pacientul să fugă. Bărbatul a fost internat în secția din Ojasca a Spitalului de Psihiatrie în ianuarie 2023, fiind transferat din Iași.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor