logo
RNTV Live
tymbark

Poliţiştii prahoveni încearcă să dea de urma soţiei unui bărbat. A plecat fără să spună un cuvânt!

soţie disparuta
Mihai Constantinescu

La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Ciorani, cu privire la faptul că la data de 22 septembrie a.c., soția sa, numita VOINEA FLORENTINA LUMINIȚA în vârstă de 29 de ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:înălțimea 1,70 m, greutatea aproximativ 55 kg, ochi căprui, păr de culoare negru tuns la nivelul umerilor, prezintă un semn particular pe coapsa piciorului drept.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare negru, cămașă cu mânecă lungă și imprimeu floral, de culoare roșu deschis, o vestă de culoare roșu. Totodată, avea asupra ei un ghiozdan de culoare bej, purta ochelari de vedere cu lentile normale, metalici, cu rama de culoare galbenă, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la-morga-spitalului-judetean-din-luna-mai-povestea-ciudata-a-barbatului/?fbclid=IwAR1xOxsGeBI_Z0RnoIUkztP-D8JnIw3oNESq7wzg0AK-sE14YwVTdxj61cU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor