bărbat sursă foto Observator.tv

Poliţiştii, nevoiţi să împuşte un bărbat ce i-a atacat cu toporul

Totul s-a petrecut azi-noapte, puţin înainte de miezul nopţii, într-o familie din Maramureş. Oamenii legii au fost chemaţi să aplaneze un conflict în familie, numai că un bărbat a devenit extrem de violent cu ei. A fost împuşcat în picior.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localității Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la domiciliu. La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului”, informează IPJ Maramureș.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-flacari-de-4-metri-la-un-depozit-25-de-pompieri-lupta-cu-flacarile/?fbclid=IwAR1s7RpJub3fUsELF0Auy9J8bcypRY2JfeKCFPfIut7_2WVHa487-B5OJ_A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *