Polițiștii din Argeș au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pentru asigurarea ordinii publice.

În ultimele două zile, polițiștii din Argeș au desfășurat acțiuni în sistem integrat pentru asigurarea ordinii publice. În ajutor le sunt și jandarmii și reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni.

IPJ ARGEȘ: „Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 116 filtre.”

În urma controalelor au fost legitimate 1.877 de persoane, au fost verificate 1.342 de autovehicule. De asemenea, au fost efectuate 415 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.

IPJ ARGEȘ: „Ca urmare a abaterilor constatate în acest context, au fost aplicate 787 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, dintre care 524 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 87 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.”

În urma controalelor au fost reținute 29 de permise de conducere dintre care cinci pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru alcool și unul pentru consumul de substanțe psihoactive. Au fost retrase și 33 de certificate de înmatriculare.

Sursă: IPJ ARGEȘ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *