În județul Ilfov, polițiștii desfășoară o anchetă după ce elevi de la un liceu din Otopeni au fost transportați la spital ca urmare a consumului de alcool și alte substanțe, în contextul unui banchet!

Polițiștii din Ilfov au demarat o anchetă în urma unui incident petrecut la un liceu din Otopeni, unde elevi, participanți la un banchet dedicat clasei a VIII-a, au necesitat internarea în spital din cauza consumului de alcool și alte substanțe.

Surse judiciare au dezvăluit că incidentul s-a produs în timpul banchetului organizat pentru elevii clasei a opta, iar două eleve au ajuns la spital, existând suspiciuni cu privire la consumul de alcool sau substanțe halucinogene.

Conducerea Liceului Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni nu a putut fi contactată pentru a oferi detalii referitoare la organizatorul evenimentului și la eventualele responsabilități asumate de școală în ceea ce privește siguranța elevilor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au informat că polițiștii au luat inițiativa de a investiga situația în urma informațiilor apărute în grupurile de părinți ale elevilor de la respectivul liceu.

Potrivit declarațiilor lor: „Polițiștii orașului Otopeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate situația și pentru a lua măsurile legale necesare.”

Primele informații sugerează că două eleve de la Liceul Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni au fost transportate la spital ca urmare a evenimentului de banchet.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *