logo
RNTV Live

Polițiștii dâmbovițeni, angajați în misiuni de siguranță publică

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Erika Stoica

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a intensificat acțiunile de prevenire și combatere a infracțiunilor, asigurând ordinea și liniștea publică, precum și supravegherea traficului rutier pe teritoriul județului vineri, 17 mai .

Echipele mixte de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale și investigarea criminalității economice, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfășurat 5 acțiuni punctuale și au organizat 16 filtre în zonele de interes și pe traseele cu trafic intens.

Polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, majoritatea fiind sesizate prin apel la 112, reușind să efectueze peste 76 de teste pentru depistarea șoferilor sub influența alcoolului sau drogurilor. Au fost controlate 240 de autovehicule și 289 de persoane.

Pentru încălcările constatate, au fost aplicate 202 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 63.000 de lei, din care 170 pentru nerespectarea normelor de circulație și 30 conform Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

În plus, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și 15 permise de conducere.

Polițiștii continuă activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe întreg teritoriul județului Dâmbovița.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTERILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor