logo
RNTV Live

Polițiștii au reușit să găsească tânărul care a agresat un șofer de autobuz și apoi a încercat să fugă

sofr-batut-timisoara
Dudau Andreea Valentina

Polițiștii l-au capturat pe tânărul care a agresat un șofer de autobuz în Timișoara și apoi a încercat să fugă. Șoferul a suferit o fractură de șold și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Agresorul este investigat pentru infracțiunea de lovire și alte acte de violență!

“În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent, acesta se află în curs de audiere”, a transmis, marți, IPJ Timiș.

Conform relatărilor șoferului, incidentul ar fi izbucnit după ce acesta nu a deschis prima ușă a autobuzului în stație, ci doar pe celelalte. Tânărul l-ar fi abordat pentru a-l întreba de ce nu a deschis toate ușile, l-ar fi înjurat și l-ar fi provocat să coboare din autobuz.

După ce a coborât, șoferul a fost atacat cu pumni, căzând la pământ și neputând să se ridice. Agresorul a plecat de la locul faptei fără a fi oprit. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Șoferul autobuzului a suferit o fractură de șold, fiind supus unei intervenții chirurgicale de urgență și beneficiind de o proteză.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor