Poliţiştii din Braşov au reuşit să identifice individul bănuit de agresiunea cu cuţitul împotriva unui bărbat pe stradă. Se pare că este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, care a fost reţinut de autorităţi!

Poliţiştii din Braşov au descoperit individul presupus a fi autorul atacului cu cuţitul împotriva unui bărbat pe o stradă din aceeaşi localitate. Acesta este un adolescent în vârstă de 17 ani, care a fost reţinut de autorităţi.

IPJ BRAȘOV: „Urmare a incidentului produs la data de 13 martie a.c., în urma căruia o persoană ar fi fost agresată de o alta, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă, din municipiul Braşov, revenim cu informaţii şi precizăm că, în baza activităţilor specifice de investigaţii, pe care poliţiştii le-au desfăşurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată la scurt timp şi condusă la sediul unităţii de poliţie”.

Conform unei surse citate, un tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Braşov, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi plasat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov.

Sursa menţionată a adăugat că investigaţiile sunt în desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând să fie luate măsurile legale corespunzătoare.

Tânărul este suspectat că, miercuri seară, a ameninţat şi a atacat cu un cuţit un bărbat pe stradă, solicitându-i cheile de la autoturism. După ce nu a reuşit să obţină ceea ce dorea, atacatorul a încercat să-l rănească pe bărbat, iar când a eşuat în acest demers, a aruncat cuţitul şi a fugit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *