logo
RNTV Live

Polițiștii au desfășurat o urmărire în trafic a trei minori care se aflau într-o mașină furată

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dudau Andreea Valentina

Minorii au fost detectați în trafic în timpul unei acțiuni desfășurate în Nădlac, împreună cu polițiștii de frontieră, conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad!

“La observarea unui echipaj de poliție, un autoturism și-a schimbat brusc direcția de mers, determinând polițiștii să demareze o urmărire. Autoturismul a fost descoperit ulterior într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri au fost găsiți în scurt timp în localitate. După investigații, s-a constatat că autoturismul era condus de un minor în vârstă de 15 ani, originar din județul Bacău, care era însoțit de alți doi minori de aceeași vârstă și din același județ. Mașina a fost raportată ca fiind furată din județul Bacău începând cu data de 7 aprilie, iar șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a comunicat IPJ Arad. Unul dintre adolescenți era căutat de autorități conform bazelor de date.

Adolescenții au fost plasați în custodia unui centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în timp ce poliția continuă cercetările în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor