logo
RNTV Live

Polițiștii au descoperit un bărbat decedat în apartamentul său, după ce vecinii au alertat autoritățile din cauza mirosului înțepător de cadavru

cadavru
Dudau Andreea Valentina

Polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani în apartamentul său. Vecinii, neliniștiți de faptul că nu îl văzuseră pe bărbat de două săptămâni și de mirosul puternic de cadavru care venea din locuința lui, au chemat autoritățile!

Pe bulevardul București din Baia Mare, o patrulă a Poliției Locale a fost alertată cu privire la un miros de cadavru provenind dintr-un apartament din apropiere.

După ce au primit sesizarea, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au constatat că mirosul de cadavru semnalat era real. În continuare, au solicitat sprijinul poliției și al pompierilor. Un echipaj de descarcerare, unul SMURD și două echipaje de poliție au ajuns rapid la fața locului.

Pentru a accesa apartamentul, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa. În interior, au descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Vecinii au declarat că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul său a confirmat absența acestuia de la locul de muncă în ultima perioadă.

Criminaliștii au examinat cadavrul, însă nu au găsit urme de violență.

Corpul va fi transportat la morga Spitalului Județean din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor