Un incident tragic a avut loc în localitatea Mănăstireni din județul Cluj, în care o femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită decedată în propria locuință, cu leziuni la nivelul capului. Polițiștii au intervenit imediat după ce un apel la linia de urgență 112 a semnalat acest caz.

Autoritățile au format o echipă de investigații, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care includea polițiști din Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secția 8 Poliție Rurală Huedin. La fața locului s-au desfășurat cercetări care au confirmat informațiile primite, iar ancheta a fost deschisă în legătură cu comiterea infracțiunii de omor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, suspectul, un bărbat de 58 de ani din comuna Mănăstireni, a fost capturat duminică de către polițiști. Acesta a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

,,În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de omor și violare de domiciliu (…) a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mănăstireni. Pe baza probatoriului adunat până în acest moment, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele său, urmând să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Cluj pentru a dispune o altă măsură preventivă”, conform unei informări transmise de IPJ Cluj duminică

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *