Caz demn de un film: doi polițiști falși îmbrăcați în uniforme, au strâns 20.000 de euro din AMENZI!

Procurorii au solicitat Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă pentru doi barbati. Aceștia se dadeau drept poliţişti,  fiind acuzaţi că au aplicat ”amenzi” unor şoferi opriţi în trafic. Ei foloseau  uniforme şi un autoturism cu numere de înmatriculare false MAI.

Cei doi bărbați sunt foști agenți, care au fost daţi afară din Poliţie. Ei umblau prin capitală cu o maşină cu numere MAI.

Îmbrăcaţi în uniforme, bărbații opreau şoferi în trafic şi le cereau bani pentru diverse abateri, suma totală strânsă în acest mod ridicându-se la aproape 20.000 de euro.

Parchetul Capitalei: „Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, inculpatul C.A.A. a indus în eroare mai multe persoane, prin folosirea fără drept a calităţii de poliţist, purtând fără drept uniforma şi utilizând un autoturism cu numere de înmatriculare false ‘MAI’, împrejurări în care a primit de la acestea sume de bani cuprinse între 300 şi 650 de lei pentru a nu le aplica sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice. La data de 16.02.2021, inculpatul D.L.C., aflându-se împreună cu inculpatul mai sus menţionat, s-a folosit fără drept de calitatea de poliţist, purtând fără drept uniforma şi utilizând un autoturism cu numere de înmatriculare false ‘MAI’. În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpaţilor la data 17.02.2021, fiind sesizată Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”.

Sursă: ȘTIRIMUNTENIA.RO

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *