Sursă foto: Poliția Română

În decursul ultimelor 24 de ore, polițiștii au intervenit în peste 3.900 de situații solicitate de cetățeni, au constatat peste 7.800 de încălcări ale legii și au confiscat 583 de permise de conducere.

La data de 21 august, în întreaga țară, forțele de poliție au desfășurat acțiuni pentru prevenirea actelor antisociale, coordonând 382 de operațiuni și intervenind la 3.919 de evenimente, dintre care 3.415 au fost raportate de cetățeni prin intermediul numărului de urgență 112.

De asemenea, au fost identificate 18 persoane căutate la nivel național sau internațional, față de care au fost aplicate procedurile legale corespunzătoare, iar în cauzele instrumentate s-au implementat 41 de măsuri preventive.

În ceea ce privește încălcările constatate, polițiștii au emis 7.831 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 2.928.467 de lei.

Echipajele de poliție rutieră au acționat pentru a îmbunătăți siguranța în trafic, depistând 129 de infracțiuni legate de nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice. În plus, au fost reținute 583 de permise de conducere, din care 159 pentru depășirea limitelor de viteză, 84 pentru conducerea sub influența alcoolului și 5 pentru consum de droguri.

În paralel, au fost retrase 264 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română este în permanentă acțiune pentru a preveni și contracara orice incident ce poate perturba liniștea comunității și este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Sursă: IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *