În decursul ultimelor 24 de ore, forțele de poliție au intervenit în peste 3.200 de cazuri, la cererea cetățenilor, au constatat peste 7.400 de contravenții și au confiscat 530 de permise de conducere.

La data de 30 august anul curent, poliția a desfășurat o serie de acțiuni la nivel național, cu scopul de a preveni comportamentele antisociale. Acestea au inclus 417 intervenții și 3.295 de intervenții la evenimente, dintre care 2.774 au fost semnalate de către cetățeni prin apeluri la numărul de urgență 112.

În plus, au fost identificate 29 de persoane căutate la nivel național sau internațional, față de care au fost luate măsuri legale adecvate, iar în cadrul anchetelor în desfășurare s-au dispus 83 de măsuri preventive.

În ceea ce privește alte abateri constatate, poliția a aplicat un total de 7.448 de amenzi contravenționale, în cuantum de 3.080.921 de lei.

Echipajele de poliție rutieră au acționat pentru a spori siguranța în trafic și au constatat 118 infracțiuni legate de regulile de circulație pe drumurile publice. Ca urmare, au fost reținute 530 de permise de conducere, dintre care 141 pentru încălcarea limitelor de viteză, 45 pentru conducerea sub influența alcoolului și 16 pentru consum de substanțe interzise.

De asemenea, au fost revocate 264 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează în mod continuu pentru a preveni și combate evenimentele care pot tulbura liniștea comunității și, în același timp, este pregătită să intervină în situații critice.

Sursă: IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *