Poliția Română a făcut o faptă bună, în prag de sărbători, în comuna Ileana! Despre ce este vorba?

Comuna Ileana este o comună la aproape 50 de kilometri de București. La o stână din comună locuiește o familie cu 3 copii. Două fetițe de 3, respectiv 6 ani și un prichindel de 7 ani. Ei locuiesc într-o căsuță fără curent electric și care nu le aparține. Proprietarul stânei, la care lucrează părinții, îi ajută să își construiască și ei un adăpost.

POLIȚIA ROMÂNĂ: „Viața pe care o au nu e ușoară. Muncesc cât e ziua de lungă. Noaptea, tatăl doarme sub cerul liber ca să păzească animalele. Copiii nu au nici telefoane și nici jucării de ultimă generație, dar se au unul pe altul. În ciuda lipsurilor, stâna este colțul lor de rai. Aici au cunoscut iubirea și împlinirea. Dragostea și valorile familiei i-au ținut uniți și au dat valoare vieții pe care o au. Împreună sunt un exemplu de bunătate, respect și seriozitate.”

Cea mai apropiată școală este la 3 kilometri depărtare. Ei se descurcă cumva să ajungă la școală: cei mici nu lipsesc de la școală.

Joi, „Oamenii legii” i-au vizitat!

POLIȚIA ROMÂNĂ: „Astăzi, i-au primit în vizită pe „Oamenii legii” și au făcut-o așa cum fac oamenii buni: cu brațele deschise. Nici colegii noștri nu s-au dus cu mâna goală. Au luat din tolba Moșului daruri atât pentru copii, pentru părinți, dar și pentru căsuța în care locuiesc. Au încercat să aducă Crăciunul și la ei acasă. Ce au observat colegii noștri este că acolo, în mijlocul câmpului, practic ei au ceea ce găsim din ce în ce mai greu: iubirea pură, care le dă putere zi și noapte.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *