Sursă foto: Câmpina TV

Pe data de 4 august 2023, se încheie perioada de activitate a șefului Poliției Municipiului Câmpina, Iulian Stanciu, care se va pensiona. În locul său, va fi numit comisarul șef de poliție Florian Claudiu Vlădan, care în prezent îndeplinește funcția de împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Florian Vlădan va prelua oficial conducerea Poliției Municipiului Câmpina începând cu data de 15 august 2023. Până la această dată, interimatul va fi asigurat de către actualul adjunct, Valentin Ciprian Vulpașu.

Comisarul șef Florian Vlădan are 44 de ani, împliniți la 1 august. El a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” cu specializarea Drept și deține o licență în Științe Juridice. De-a lungul timpului, a participat la mai multe cursuri de specializare, inclusiv „Managementul Strategic al Afacerilor Interne” la Colegiul Național de Afaceri Interne, „Migrația ilegală, spălarea banilor și grupele internaționale de investigare” organizat de Ministerul de Interne din Austria, ”Intelligence Operations Seminar” și „Major Case Management Course”, ambele organizate de Departamentul de Justiție al SUA.

Florian Vlădan a avut o carieră de șapte ani în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Ploiești, unde a activat în Serviciul trafic de persoane. Apoi, a deținut funcția de șef al Poliției Băicoi, adjunct al șefului Poliției Municipiului Ploiești, și din iulie 2019 este împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Începând cu data menționată, 15 august 2023, Florian Vlădan va prelua conducerea Poliției Municipiului Câmpina.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *