logo
RNTV Live

Poliția cere sprijinul publicului în găsirea agresorului care a atacat sexual și apoi a aruncat violent o tânără dintr-un autobuz

politia_nu_treceti
Theo Tănăsescu

Imaginile unei agresiuni dintr-un autobuz din Pitești, Argeș, au fost făcute publice de către polițiști. Aceștia solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui tânăr suspectat că ar fi agresat sexual și ar fi împins o fată din autobuz.

Polițiștii din Biroul de Investigații Criminale Pitești desfășoară anchete într-un dosar penal referitor la infracțiunile de agresiune sexuală și loviri sau alte acte de violență. Identificarea persoanelor implicate necesită sprijinul cetățenilor, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Polițiștii efectuează investigații pentru a identifica un tânăr care, duminică, ar fi agresat sexual o tânără în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

Poliția cere ajutor pentru găsirea agresorului

„Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor