logo
RNTV Live

Poliția a intervenit în două cazuri de încălcare a regulilor rutiere

razie-3
Erika Stoica

Polițiștii din Secția Rurală de Poliție Blejoi au interceptat ieri un tânăr de 19 ani, din comuna Târgșoru Vechi, în timp ce conducea un autoturism în lipsa unui permis de conducere. Verificările au arătat că autoturismul aparținea pasagerului de pe locul din dreapta față, care a permis conducerea mașinii, deși știa că tânărul nu deține permis. A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și încredințare.

În alt incident, ieri, în comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii din Câmpina au oprit un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Verificările au relevat că numărul provizoriu de înmatriculare era atribuit altui autoturism, iar acesta era radiat din circulație de către autoritățile olandeze, neînregistrat în România. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînregistrat și cu număr fals de înmatriculare.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor