Mihai Politeanu a fost felicitat si de principalii contracandidati ai sai. Dupa aflarea rezultatelor, acestia au transmis, in mediul online, mesaje de multumire celor care i-au votat si l-au felicitat pe cel care a castigat cursa electorala.

Mihai Polițeanu a adunat cele mai multe voturi la alegerile locale pentru funcția de primar al Ploieștiului. În replică, principalii contracandidați ai săi au ținut să îl felicite în mod public, prin postări în mediul online:

Multumesc tuturor celor care m-au votat şi care au crezut în mine! (…)Poporul a decis, poporul este suveran! Felicitǎri Mihai Polițeanu, primarul Ploieştilor!” a transmis Bogdan Nica, cel care a candidat din partea PNL.

Asta în timp ce actualul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, care a candidat din partea PSD, a scris:

Mulțumesc tuturor celor care pe data de 9 iunie mi-au acordat încrederea și votul lor! (…) Felicitari, Mihai Polițeanu pentru rezultatul obținut!

Și Simona Dolniceanu, candidatul partidului România în Acțiune a transmis:

”Vreau să mulțumesc, din suflet, tuturor celor care au avut încredere în mine, în programul meu și în echipa noastră! Îl felicit pe noul Primar al Ploieștiului, domnul Mihai Polițeanu și îi doresc să aducă schimbarea atât de necesară acestui oraș”

La randul sau, Mihai Politeanu a multumit contracandidatilor sai pentru felicitarile transmise.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *