logo
RNTV Live

PNL susține că pachetul final de măsuri fiscale nu justifică temerile și a contribuit la echilibrarea acestuia

ionut stroe
Dumitrache Catalina

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, subliniază că pachetul final de măsuri fiscale nu justifică temerile inițiale și că Partidul Național Liberal a avut un impact semnificativ în a echilibra aceste măsuri.

El susține că, în ciuda previziunilor pesimiste din câteva luni anterioare, pachetul de măsuri fiscale final nu este atât de amenințător pe cât s-a crezut inițial. Mai mult, PNL a jucat un rol crucial în modelarea acestui pachet de măsuri fiscale.

Stroe a evidențiat că PNL a insistat nu doar asupra creșterii veniturilor bugetare, ci și asupra reducerii cheltuielilor statului, cu scopul de a impune o disciplină financiară în instituțiile publice și de a pune capăt risipei bugetare.

De asemenea, el a subliniat că au fost introduse măsuri pentru a proteja clasa de mijloc, mediul de afaceri, educația, cultura și societatea civilă în acest context fiscal.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor