logo
RNTV Live

PNL se pregătește să demită din funcția de conducere a filialei Timiș pe Alin Nica

Alin-Nica-e1615228953446-640×400
Theo Tănăsescu

Există un scandal major în PNL Timiș, în urma deciziei PSD și PNL de a avea candidați comuni pentru Primăria Timișoara și PSD Timiș! Conducerea centrală a PNL ar putea să restructureze conducerea din Timiș.

Cele două partide îl vor susţine pe Nicolae Nobu pentru Primărie, candidatul pentru Consiliul Judeţean nefiind încă anunţat. PSD ar putea intra în cursă cu liderul PSD Alfred Simonis.
PNL și PSD au agreat candidați comuni

În ceea ce îl priveşte pe Alin Nica, preşedintele actual al PNL Timiş, care s-a opus vehement unei aliente între cele două partide la alegerile locale, acesta ar putea fi schimbat din funcţie, în urma unei decizii ce urmează să fie luată de conducerea naţională a PNL.

Alin Nica spune că va contesta decizia privind cadidaturile comune în BPN

“Așa este. Am fost sunat de președintele Nicolae Ciucă și mi-a comunicat această decizie. Eu voi merge mai departe în forurile statutare să conving liberalii că nu e o decizie bună. Eu voi merge mai departe în Biroul Politic Național, acolo unde voi încerca să le explic de ce nu e o decizie bună. Conform statutului, deciziile politice se iau în forurile naționale.  Eu voi susține proiectul de dreapta la Timișoara. Printr-o candidatură a lui Simonis se validează un singur proiect de dreapta (n.r – Alianța dintre USR, Forța Dreptei și PMP). Nu am negociat cu nimeni o plecare din PNL. Eu mă bat pentru PNL și aștept ca și colegii mei să susțină decizia mea. Noi nu discutăm să demisionăm și să plecăm la alte partide, ci luptăm pentru PNL”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor