logo
RNTV Live

PNL propune cea mai eficientă strategie pentru alegerile din 2024. Cine va gestiona integral campaniile electorale

pnl_campanie
Iorgu Theo

Liderii centrali ai PNL se adună luni pentru a forma echipa de campanie care va gestiona abordarea partidului în alegerile viitoare, au indicat surse din interiorul partidului.

Echipa va fi formată din 9 persoane.

Potrivit surselor menționate, Rareș Bogdan, Lucian Bode, Dan Motreanu și Gheorghe Flutur vor fi responsabili de “atribuții totale” în cadrul campaniei. Aceștia vor beneficia de sprijinul lui Iulian Dumitrescu, Ion Dumitrel, Emil Boc, Vasile Blaga și Ilie Bolojan.

În plus, conform surselor citate, PNL intenționează să-l desemneze pe ministrul Sebastian Burduja în calitate de lider al filialei din București.

Conducătorii județeni care nu ating obiectivele stabilite în alegeri vor fi obligați să demisioneze din funcțiile lor în cadrul partidului. Această măsură se aplică inclusiv lui Nicolae Ciucă, în situația în care PNL nu va obține la nivel național un scor electoral în concordanță cu estimările partidului.

Prima evaluare electorală va veni odată cu alegerile europarlamentare. După acest scrutin, vor urma alegeri locale și parlamentare, iar anul viitor electoral se va încheia cu alegerile prezidențiale.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor