Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că, în urma discuțiilor cu liderul PNL București, Sebastian Burduja, rezultă că partidul nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. O analiză va avea loc joi la nivelul organizației, însă până în prezent nu s-a anunțat un candidat oficial din partea PNL.

”Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerințele PNL, filiala București, din discuțiile pe care le-am avut cu Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primărie”, a afirmat președintele PNL, Nicolae Ciucă, după ședința conducerii partidului.

Ciucă a precizat că joi va avea loc o analiză detaliată la nivelul filialei PNL din Capitală cu privire la această situație. ”Nu vom anunța candidatul PNL mâine”, a adăugat Ciucă.

Ministrul Sebastian Burduja, liderul PNL București, a anunțat că joi seară va avea loc un eveniment în cadrul PNL București, intitulat ”A treia cale. Calea câștigătoare pentru Bucureștiul Viitorului”, unde se va evalua activitatea primarului Nicușor Dan.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *