Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), Ionuț Stroe, a lansat, marți, acuzații dure la adresa Partidului Social Democrat (PSD), afirmând că liberalii nu mai pot avea încredere în promisiunile acestuia, după ce Marcel Ciolacu a „încălcat cuvântul” din nou. Stroe a subliniat că subiectul legii care permite președinților în funcție să candideze la final de mandat a fost inițial o propunere asumată de PSD, dar ulterior a fost transformată într-un atac politic, ceea ce a dus la o distorsionare a adevărului.

„PSD este ultimul care ar trebui să vorbească despre ‘haos politic’ sau despre ‘minciună’, așa cum susțin reprezentanții săi. Schimbările de decizie ale PSD, realizate de la o zi la alta, cu privirea pe sondaje și din interes electoral, au devenit o practică dăunătoare, care nu contribuie la consens, ci generează incoerență în guvernare”, a declarat Stroe pe rețelele sociale.

Reprezentantul PNL a continuat, menționând că „după ce Marcel Ciolacu a încălcat din nou cuvântul dat, nu putem avea încredere că PSD își va respecta angajamentele”. Stroe a evidențiat că PSD a obținut notorietate pentru promisiunile neîndeplinite, exemplificând cu problema pensiilor militarilor, unde social-democrații au promis soluții, dar nu au acționat în consecință.

În final, Stroe a avertizat că „în pragul alegerilor, PSD continuă să se confrunte cu toată lumea și să lovească în parteneri, căutând să acumuleze toată puterea, ceea ce îi orbește din ce în ce mai mult”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews