logo
RNTV Live

„PloiEȘTI TÂNĂR: Cunoaște-ți candidații”-Ia și tu parte la dezbaterea publică cu privire la candidații pentru Consiliul Local și Județean

443820964_758071939845045_4366454799310551622_n
Constantin Corina

Evenimentul „PloiEȘTI TÂNĂR: Cunoaște-ți candidații” îți oferă o șansă unică de a-ți cunoaște viitorii reprezentanți

Pe 20 mai, de la ora 16:00, în Sala Europa (Consiliul Județean Prahova), va avea loc evenimentul „PloiEȘTI TÂNĂR: Cunoaște-ți candidații”, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024.

O dezbatere publică esențială pentru comunitatea tânără

Evenimentul va aduce în fața ta candidații tineri la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Este o oportunitate unică de a interacționa direct cu aceștia, de a-i asculta și de a le adresa întrebări relevante.

Este crucial ca tinerii să fie bine informați înainte de a-și exprima votul. Participând la această dezbatere, poți să-ți formezi o opinie clară și să iei decizii informate. Mai mult decât atât, implicarea ta te transformă într-un cetățean activ și informat.

Pentru a participa la eveniment, completează acum formularul de înscriere disponibil la următorul link: Formular de înscriere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor